Tehokas kolmipäiväinen
koulutus hallitustyöskentelyyn

Board Certificate -koulutuksessa sinua kouluttavat kokeneet, ammattitaitoiset hallitusammattilaiset ja asiantuntijat. Intensiivisen koulutuksen keskiössä on käytännön hallitustyöskentely.

Koulutuspaikat: Helsinki

Yhteistyössä

logos

Yksityiskohtaisempi ohjelma

Haluan aineistoa sähköpostitse  Hallituskoulutuksemme avulla saat todistuksen osaamisestasi

  Board Certificate on kehitetty yhteistyössä KPMG:n ja Danske Bankin sekä useiden hallitusammattilaisten kanssa.

  Kahden ensimmäisen päivän aikana luomme perustaa hallitustyöskentelylle. Kolmantena päivänä pääset testaamaan ainutlaatuista simulaatiopeliämme The Board Game.

  • Vahvempi ammatillinen osaaminen
  • Parhaat käytänteet
  • Uusimmat kehityssuunnat
  • Kolmen päivän intensiivikurssi
  • Huipputason kouluttajat
  • Yli 5 000 alan ammattilaista on jo osallistunut koulutukseen Euroopassa
  icon
  BOARD CERTIFICATE

  Tutustu Board Certificate -koulutukseemme

  Yli 5 000 eurooppalaista yritysjohtajaa ja hallitusjäsentä on osallistunut koulutukseemme. Vahvista osaamistasi Board Certificaten avulla.

  Tilaa aineistoa

  Pasi Hiedanpää

  Sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja Scanfil Oyj

  Board Certificate

  “Luennoitsijoina oli eturivin osaajia hallitusammattilaisista, oikeusoppineisiin sekä rahoituksen ja tilintarkastuksen ammattilaisiin. Voin suositella ohjelmaa kaikille jo hallitustyössä mukana oleville tai hallitustyöstä kiinnostuneille.

  Fred Westerholm

  Kati Parkkonen

  CFO, Secto Automotive

  BOARD CERTIFICATE

  “Sain eväitä niin hallitustyöskentelyyn kuin omaan työhöni CFO:na. Olen varma, että sijoituksen ROI kantaa. Vahva suositus.

  Fred Westerholm
  Fred Westerholm

  Fred Westerholm

  Hallituksen puheenjohtaja, EWQ Zone Oy

  Board Certificate

  Koulutus oli ammattimaisesti järjestetty ja loistavat puhujat olivat koulutuksen vahvuus. Sain erittäin hyvän käsityksen hallitustyöskentelystä. Otan käyttöön monia koulutuksessa oppimiani vinkkejä ja rutiineja. Voin suositella koulutusta muille. Äärimmäisen hyvä kokemus.”

  Fred Westerholm
  Lars Christian Brask

  Matti Räty

  Vice President, Unity

  BOARD FORUM

  “Board Certificate oli loistava käytännön läheinen paketti hallitustyöskentelyyn. Aika käytettiin tehokkaasti ja vaikka päivillä oli mittaa, ei koulutuksen aikana tullut katsottua kelloa. Ennemminkin mieleen tuli päivän lopuksi: Joko tämä nyt loppui!

  Fred Westerholm

  Koulutuksen rakenne

  Ensimmäisenä päivänä luomme perustaa hallitustyölle. KPMG:n vahvat osaajat keskittyvät hallituksen vastuisiin ja taloudelliseen rooliin. Käymme läpi hallituksen velvoitteet, lainsäädäntöä ja määräyksiä sekä riskienhallintaa, taloushallintoa ja raportointia.

  Kun juridiset ja taloudelliset näkökohdat ovat hallussa, tarkastelemme lisäarvoa tuottavaa hallitustyötä. Hallitusammattilaisten opastuksella perehdymme siihen, miten hallitusjäsen voi tuoda arvoa hallitustyöhön – taloudellisten ja työn muodollisten vaatimusten lisäksi.

  Toisena koulutuspäivänä keskitymme hallitustyöskentelyn eri osa-aloihin, jotka tulevat hallitustyössä ennemmin tai myöhemmin vastaan.

  Kokeneet hallituksen jäsenet ja johtavat asiantuntijat puhuvat muun muassa strategiaprosessista, kasvun rahoittamisesta, yrityskaupoista, hallituksen roolista viestinnässä, jäsenrekrytoinnista sekä arvioinnista.

  Kolmantena päivänä osallistujat pääsevät testaamaan The Board Game -peliä, joka on erityisesti hallitustyöskentelyä varten kehitetty vuorovaikutteinen simulaatiopeli. Siinä pelaaja kohtaa useita haasteita, joissa mitataan kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja joiden avulla vahvistetaan kykyä käsitellä liiketaloudellisia, strategisia, juridisia ja taloudellisia haasteita ja ongelmia.

  Päivän aikana osallistujat voivat myös luottamuksellisesti ja riskittömästi testata uusia työkaluja, joihin on tutustuttu kahden ensimmäisen päivän aikana.

  Lisätietoa hallituskoulutuksesta

  Olemme vuodesta 2011 lähtien työskennelleet hallitusjäsenten kanssa ja tunnemme kasvavan johtamisvastuun ja osaamisvaatimukset, joita he kohtaavat työssään. Siksi tiedämme myös miten tärkeää on, että hallituksen uusi jäsen tarttuu tehtäväänsä vahvana ja varmoin ottein.

  Koulutuksen taustaa

  Tavoitteemme on vahvistaa sinua aktiivisena hallituksen jäsenenä. Olemme rakentaneet hallitustyöskentelyn koulutuksemme käytännön hallitustyöskentelyn ympärille keskittyen talouteen, strategiaan ja arvon luomiseen hallitustyössä. . 

  Board Certificate tarjoaa työkalut tarttua haastavaan hallitustyöhön. Sen avulla voit toimia entistä paremmin ja tehokkaammin hallitustyöskentelyssä – ja samalla minimoida oman henkilökohtaisen korvausvastuusi.

  Yhdessä useiden Suomen johtavien konsulttien ja yritysten kanssa olemme kehittäneet intensiivisen ja erittäin korkeatasoisen koulutusohjelman.

  Board Certificate -kouluttajillamme on vankka teoreettinen tietopohja ja sen ohella merkittävää käytännön kokemusta arvoa luovasta hallitustyöskentelystä.
  Koulutuksen laadun varmistamiseksi kouluttajamme ovat alansa ehdotonta huippua. Siksi myös päivitämme jatkuvasti kouluttajiamme, jotta voit olla varma siitä, että saat koulutuksessa laajasti ajantasaista tietoa.

  Paikka ja majoitus

  Board Certificate -koulutus järjestetään Helsingissä upeassa ja ammattimaisessa ympäristössä. Paikka on hyvien kulkuyhteyksien ja pysäköintimahdollisuuksien päässä.

  Jos tarvitset koulutuksen yhteydessä majoitusta, meillä on hotellien kanssa yhteistyötarjouksia, joita voit hyödyntää.

  Tarjoamme lisäksi…

  Kansainvälisenä lisänä Board Company tarjoaa kansainvälisen Advanced Board Program -koulutusohjelman. Koulutus järjestetään maailmankuulussa Columbia Business Schoolissa New Yorkissa yhteensä viiden intensiivisen päivän ajan.

  Kokeneet ja osaavat kouluttajat

  Koulutus antaa hyvät valmiudet käytännön työhön. Kouluttajina toimii alan johtavia professoreja ja tunnettuja amerikkalaisia liike-elämän vaikuttajia.

  Anders Lundin

  Audit Partner KPMG
  Anders on KPMG Helsingin tilintarkastuspartneri lähes 25 vuoden kokemuksella tilintarkastajana. Hänellä on laaja kokemus tilintarkastuksesta ja varmennustehtävien johtamisesta, niin kansainvälisten listattujen yrityksien, kuin myös yksityisten yritysten parissa. Andersilla on monipuolista kokemusta kansainvälisistä pääomamarkkinoiden transaktioista sekä hän on johtanut kansainvälisiä ESG varmennustehtäviä eri rahoituslaitoksille. Anders on ollut KPMG Oy Ab:n hallituksen jäsen.

  Kim Järvi

  Audit Partner KPMG
  Kimillä on yli 20 vuoden kokemus tilintarkastuksesta ja toimii partnerina KPMG Helsingin toimistossa. Hän on johtanut monikansallisten listattujen ja yksityisten yritysten tilintarkastuksia. Kimillä on laaja kokemus listattujen ja kansainvälisten yritysten haasteista, hallintosäännöistä sekä kommunikoinnista tilintarkastusvaliokuntien ja hallitusten kanssa. Hänellä on myös osaamista transaktio- ja pääomamarkkinaprojekteista. Kim on myös KPMG Oy Ab:n hallituksen jäsen.

  Sari Juutilainen

  Danske Bank
  Sari Juutilaisella on yli 30 vuoden kokemus yritysrahoituksen eri osa-alueilta pankissa. Vuodesta 2018 hän on vastannut Danske Bankin luotonmyönnöstä pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille. Sarilla on laaja kokemus mm. yritysten luottokelpoisuuden analysoinnista, toimivan rahoitushankkeen suunnittelusta sekä neuvonannosta yrityskauppojen tai merkittävien investointien rahoituksessa. Sari on myös toiminut kouluttajana mm. Aalto Executive Educationin ja TSE Exen koulutusohjelmissa.

  Ulrik Nottelmann

  Toimitusjohtaja, UNSC
  Ulrik Nottelmann on oikeustieteen maisteri. Hän on useiden vuosien ajan keskittynyt edistyneeseen neuvontaan suurten eurooppalaisten yritysten vakuutettavin riskien analyysiin ja rahoituksen parissa. Tämän kokemuksen pohjalta hän on kehittänyt joukon liiketoimintapelejä, joissa teoreettista sisältöä yhdistetään käytännön pulmiin. Aiheena on mm. hallituksen vastuu, fuusiot, yritysostot, tietotekniikka, strategia jne. Ulrik fasilitoi peliä The Board Game.

  Antti Isokangas

  Founder, Managing Director Ali Consulting Oy
  Antti Isokangas on viestintäkonsultti ja kouluttaja, joka on erikoistunut ajatusjohtajuuden luomiseen sekä yritysten vastuullisuus-, strategia- ja kriisiviestintään. Hän on työskennellyt mm. Kotipizza Groupin viestintä- ja vastuullisuusjohtajana sekä julkaissut kirjat Digitaalinen jalanjälki ja Viherpesuopas. Syksyllä 2024 ilmestyy Antin yhdessä Riku Vassisen kanssa kirjoittama kirja Viherpesutalous.

  Elina Koivumäki

  Fasilitaattori
  Hallituskoulutuksen fasilitoi, OTM Elina Koivumäki. Elinalla on vahva juridinen tausta ja on päivätöidensä rinnalla FIBAN:n hallituksen puheenjohtaja, Autoliiton hallituksen jäsen sekä enkelisijoittajana useassa menestyneessä kasvuyhtiössä. Hallitustehtävistä Elinalla on lähes 20 vuoden kokemusta mm. asianajotoimistojen hallituksista, HUONE International Oy:n hallituksessa sekä järjestötoiminnasta Suomen Markkinointiliitosta, Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitosta, IAB Finlandista sekä Sponsorointi- & Tapahtumamarkkinointi -yhdistyksestä.

  Tarja Ilvonen

  Senior Headhunter– InHunt Group Oy, CEO – InHunt Boards Oy
  Tarja Ilvonen (KTM) on hallitustyön ammattilainen, eritysalueinaan hallitustyön auditointi ja hallituksen uudistaminen, rotaatiot sekä jäsenten profiilien strategialähtöinen määrittäminen. Tarjalla on kokemusta talousjohdon, liiketoiminnan kehittämisen ja toimitusjohtajan rooleista. Hän on myös hallitustyön tutkija ja on julkaissut kaksi kirjaa: Nyt olisi nuijalle töitä – asiakasymmärrystä hallitustyöhön 2018 ja Advisory Board strategisen johtamisen tukena 2022.

  Tuomas Syrjänen

  Co Founder, Board Member Futurice Oy
  Tuomas Syrjänen on kokenut hallitustyöskentelijä, jolla on vankka osaaminen niin liike-elämästä, kuin teknologian ja tekoälyn parissa. Hän on yksi Futurice Oy:n perustajista ja istuu useiden eri yhtiöiden hallituksissa. Syrjäsen ainutlaatuinen kyky yhdistää strategista suunnittelua ja uusinta teknologiaa tekee hänestä erinomaisen kouluttajan.

  Ari Lehtoranta

  Hallitusammattilainen
  Arin arvoa luova ajattelutapa ja kyky ohjata yrityksiä menestykseen ovat selkeitä vahvuuksia hänen hallitustyöskentelyssä. Arilla on vahvaa kokemusta johtaa organisaatioita muuttuvissa markkinaolosuhteissa ja tuoda niihin innovatiivisia ratkaisuja. Lehtoranta toimii nykyään hallituksen puheenjohtajan rooleissa Koiviston Auto Oy:n ja SRV Yhtiöt Oyj:n hallituksissa. Ari on hallituksen jäsenenä yrityksissä Orion oyj, Terveystalo Oyj, Parmaco Oy ja Elcoline Group.

  Klaus Ilmonen

  Partner - Hannes Snellman
  Klaus Ilmonen (OTT) johtaa Hannes Snellmanin pääomamarkkinapraktiikkaa Helsingissä. Hänen erikoisosaamisaluettaan ovat pääomamarkkinat sekä muut pörssiyhtiöitä koskevat yritysjärjestelyt. Klaus työskentelee säännöllisesti pörssiyhtiöiden hallintoon liittyvien asioiden parissa ja on lisäksi toiminut neuvonantajana lukuisissa kansainvälisissä yritysjärjestelyissä. Hänet on nimetty Hanken School of Economicsin työelämäprofessoriksi Helsingissä.

  Julianna Borsos

  Chair & Founding Partner Bocap Private Equity Oy
  Julianna Borsos (KTT) on työskennellyt rahoitusalalla 27 vuotta. Hän on mm. työskennellyt partnerina Mandatumissa ja Merita Nordbankenissa. Julianna perusti Bocap Private Equity Oy:n neljätoista vuotta sitten, ja sen ensimmäinen rahasto täytti kesällä 12 vuotta. Hän on kokenut hallitusammattilainen ja on osallistunut satoihin transaktioihin ja listautumisprosesseihin sekä Suomessa että kansainvälisesti.

  Haluan lisätietoa koulutuksesta

  Otamme yhteyttä 24 h sisällä

  Tilaa aineistoa tästä

  Board Company

  Helsinki

  Ota yhteyttä

   Vastaamme arkisin 24 h sisällä