Tehokas kolmipäiväinen
koulutus hallitustyöskentelyyn

Board Certificate -koulutuksessa sinua kouluttavat kokeneet, ammattitaitoiset hallitusammattilaiset ja asiantuntijat. Intensiivisen koulutuksen keskiössä on käytännön hallitustyöskentely.

Koulutuspaikat: Helsinki

Yhteistyössä

logos

Yksityiskohtaisempi ohjelma

Haluan aineistoa sähköpostitse  Hallituskoulutuksemme avulla saat todistuksen osaamisestasi

  Board Certificate on kehitetty yhteistyössä KPMG:n ja Danske Bankin sekä useiden hallitusammattilaisten kanssa.

  Kahden ensimmäisen päivän aikana luomme perustaa hallitustyöskentelylle. Kolmantena päivänä pääset testaamaan ainutlaatuista simulaatiopeliämme The Board Game.

  • Vahvempi ammatillinen osaaminen
  • Parhaat käytänteet
  • Uusimmat kehityssuunnat
  • Kolmen päivän intensiivikurssi
  • Huipputason kouluttajat
  • Yli 5 000 alan ammattilaista on jo osallistunut koulutukseen Euroopassa
  icon
  BOARD CERTIFICATE

  Tutustu Board Certificate -koulutukseemme

  Yli 5 000 eurooppalaista yritysjohtajaa ja hallitusjäsentä on osallistunut koulutukseemme. Vahvista osaamistasi Board Certificaten avulla.

  Tilaa aineistoa
  Tre mænd i jakkesæt kigger på et dokument

  Klaus Rytz

  Hallituksen pj. & Partner, KPMG

  ADVANCED BOARD PROGRAM

  “Ainutlaatuinen tilaisuus saada oppia maailmankuuluilta Columbia Business Schoolin professoreilta ja amerikkalaisilta liike-elämän vaikuttajilta. Suosittelen ohjelmaa lämpimästi kaikille hallitusammattilaisille”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Frederik M. Braun

  Director, Microsoft

  BOARD CERTIFICATE

  Hieno, ammattimainen ja hyvin toteutettu koulutus, jossa opettajat ovat erittäin korkeatasoisia. Antaa vahvan perustan hallitustyöhön.”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Charlotte Levert

  VP, Ericsson

  M&A CERTIFICATE

  “Ihailin todella teorian ja käytännön kokemuksen yhdistelmää kolmantena päivänä simulaatiopelissä. Lisäksi koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua monien taitavien johtajien kanssa. Voin lämpimästi suositella!”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)
  Lars Christian Brask

  Lars-Christian Brask

  Hallitusammattilainen, pj.

  BOARD FORUM

  Board Forum saamme tietoa hallitustyön viimeisimmistä kehityssuunnista. Lähdemme foorumista aina paremmalla ymmärryksellä kuin sinne tullessamme.”

  Frederik M. Braun (Direktør, Microsoft)

  Koulutuksen rakenne

  Ensimmäisenä päivänä luomme perustaa hallitustyölle. KPMG:n vahvat osaajat keskittyvät hallituksen vastuisiin ja taloudelliseen rooliin. Käymme läpi hallituksen velvoitteet, lainsäädäntöä ja määräyksiä sekä riskienhallintaa, taloushallintoa ja raportointia.

  Kun juridiset ja taloudelliset näkökohdat ovat hallussa, tarkastelemme lisäarvoa tuottavaa hallitustyötä. Hallitusammattilaisten opastuksella perehdymme siihen, miten hallitusjäsen voi tuoda arvoa hallitustyöhön – taloudellisten ja työn muodollisten vaatimusten lisäksi.

  Toisena koulutuspäivänä keskitymme hallitustyöskentelyn eri osa-aloihin, jotka tulevat hallitustyössä ennemmin tai myöhemmin vastaan.

  Kokeneet hallituksen jäsenet ja johtavat asiantuntijat puhuvat muun muassa strategiaprosessista, kasvun rahoittamisesta, yrityskaupoista, hallituksen roolista viestinnässä, jäsenrekrytoinnista sekä arvioinnista.

  Kolmantena päivänä osallistujat pääsevät testaamaan The Board Game -peliä, joka on erityisesti hallitustyöskentelyä varten kehitetty vuorovaikutteinen simulaatiopeli. Siinä pelaaja kohtaa useita haasteita, joissa mitataan kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja joiden avulla vahvistetaan kykyä käsitellä liiketaloudellisia, strategisia, juridisia ja taloudellisia haasteita ja ongelmia.

  Päivän aikana osallistujat voivat myös luottamuksellisesti ja riskittömästi testata uusia työkaluja, joihin on tutustuttu kahden ensimmäisen päivän aikana.

  Lisätietoa hallituskoulutuksesta

  Olemme vuodesta 2011 lähtien työskennelleet hallitusjäsenten kanssa ja tunnemme kasvavan johtamisvastuun ja osaamisvaatimukset, joita he kohtaavat työssään. Siksi tiedämme myös miten tärkeää on, että hallituksen uusi jäsen tarttuu tehtäväänsä vahvana ja varmoin ottein.

  Koulutuksen taustaa

  Tavoitteemme on vahvistaa sinua aktiivisena hallituksen jäsenenä. Olemme rakentaneet hallitustyöskentelyn koulutuksemme käytännön hallitustyöskentelyn ympärille keskittyen talouteen, strategiaan ja arvon luomiseen hallitustyössä. . 

  Board Certificate tarjoaa työkalut tarttua haastavaan hallitustyöhön. Sen avulla voit toimia entistä paremmin ja tehokkaammin hallitustyöskentelyssä – ja samalla minimoida oman henkilökohtaisen korvausvastuusi.

  Yhdessä useiden Suomen johtavien konsulttien ja yritysten kanssa olemme kehittäneet intensiivisen ja erittäin korkeatasoisen koulutusohjelman.

  Board Certificate -kouluttajillamme on vankka teoreettinen tietopohja ja sen ohella merkittävää käytännön kokemusta arvoa luovasta hallitustyöskentelystä.
  Koulutuksen laadun varmistamiseksi kouluttajamme ovat alansa ehdotonta huippua. Siksi myös päivitämme jatkuvasti kouluttajiamme, jotta voit olla varma siitä, että saat koulutuksessa laajasti ajantasaista tietoa.

  Paikka ja majoitus

  Board Certificate -koulutus järjestetään Helsingissä upeassa ja ammattimaisessa ympäristössä. Paikka on hyvien kulkuyhteyksien ja pysäköintimahdollisuuksien päässä.

  Jos tarvitset koulutuksen yhteydessä majoitusta, meillä on hotellien kanssa yhteistyötarjouksia, joita voit hyödyntää.

  Tarjoamme lisäksi…

  Kansainvälisenä lisänä Board Company tarjoaa kansainvälisen Advanced Board Program -koulutusohjelman. Koulutus järjestetään maailmankuulussa Columbia Business Schoolissa New Yorkissa yhteensä viiden intensiivisen päivän ajan.

  Haluan lisätietoa koulutuksesta

  Otamme yhteyttä 24 h sisällä

  Tilaa aineistoa tästä

  Board Company

  Helsinki

  Ota yhteyttä

   Vastaamme arkisin 24 h sisällä